Personal diary . : *akHirNya
ini blog sya..personal blog..jd sya blh tulis apa saja kat dalam ni..betul la kan..hehe..peeps..

Thursday, February 28, 2013

*akHirNya



Assalamualaikum dan selamat pg..huhu..berpagi2 dgn laptop dh…mcm xde keje sgt kn ??? biar la..kita urus masa…ada lapang blh la bukak laptop..xde lapang xde plk bukak…mcm tu la seorang pelajar..huhu..nk wat gane dh..
Pg ni nk story apa yer…ini hari ada nk story 2 cite…pertama nk story pasal YES !! I GOT IT !! THANKS A LOT TO MY FIANCE !! haha…nk tau x apa…dia nk belikan sya hp baru…waaaa…sukanya..tp hp yg ada skrg xnk tolak kedai..alahai..klau tolak leh dpt duit leh beliyg cantik lg..tp sayang pulak katanya klau tolak..beli mahal..kedai amik murah…sgt merugikan..buat koleksi jela…
Tau x love yg sya suka sgt2…hehe..sgt teruja utk paki nset baru..xsbr nk jmp…alik la cpt yer..apa yg penting internal memory besar..lps ni xnk ngaru dh nk nset baru…betul…kali ni je..
ni dia ha...jeng jeng jeng..
Mungkin ada yg cakap alah nset ni je pun..org dh lama pakai la..xpe la..tu org, bkn sya..sya xsemampu org lain..xpe, pakai ikut kemampuan.. bila xmmpu lg jgn tebeng..bila dh mmpu baru la nk pun.. xde la myusahkan sesape..ke gane ???? tp xau la anak zaman sekarang.. nk apa mudahnya dpt.. 
Pastu story keduanya.. INI LAH KETENTUANNYA…setelah berhari2 murung, stres, sedih,kecewa, akhirnya dh dpt jwpn..dan itu lh ketentuan yang Maha Esa..betul kata kamu semuanya akan jd indah tepat pd masanya..semoga semua ini terus berjalan dgn lancar dan baik…walaupun di sana kita ada sedikit kerisauan…yg mmpu kita buat hanya lh berdoa dan bertawakkal..segalanya sya serahkan pd Sang Pencipta..
Story kedua tu sebenarnya berkenaan dgn xxxxxxxxxxx…..huhu…xpe lh..xpyh nyatakan lh..nnt bila tiba waktunya, pasti akn sya post kn..hehe..tp kita hanya merancang, Tuhan yang menentukannya…seandainya nnt timbul masalah, yakin lh, itu merupakan satu dugaan dr Allah utk menguji kekuatan iman kita…Masalah yg datang bkn kita mintak…
ini sikit2 hint utk story kedua tu...tettttttttttt... 

Dh.. tu je kot utk setakat ni.. skrg time to masuk dapur… jumpa lagi semuanya.. Assalamualaikum…
I love you my fiance.. I love u all…

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment