Personal diary . : *kesedihan
ini blog sya..personal blog..jd sya blh tulis apa saja kat dalam ni..betul la kan..hehe..peeps..

Friday, February 22, 2013

*kesedihan

bila dengar lagu ni sedih sgt...sedih sgt2...rasa mcm nk menangis je selalu...
tambah pulak bila ada masalah..peritnya sebuah kehidupan...
kenapa aku yang harus merasakan ini semua.. :-(
sebenarnya lagu ni xde kene mengena pun dgn diri aku.
.tp entah knp bila aku dgr lagu ni rasa sedih sgt..mungkin sbb kata2 lagu ni..
mungkin juga sbb nada lagu ni..
bila ada masalah, bila dh try lupakan masalah tu, 
bila dh buat segala mcm hal spy lupakan masalah yg dialami, suka sgt dgr lagu..
dgn gitu blh hibur jiwa..
mmg org kata nk tenang baca la quran..ye tahu..quran pun dh baca..
xkan la setiap minit nk baca quran kn..adakalanya dpt lps segala tensyen dgn cara jerit kuat2..
adakalanya dgn cara buat banyak kerja..adakalanya jugak dgn cara dgr lagu..
pelbagai inisiatif diambil utk hilangkan bebanan yg dipikul...
lagu ni memang best sgt..rasa lupa sekejap masalah..
nk nya rasa pegi pantai..jalan tepi air sambil lupakan masalah..
nk jerit kuat2..
nk tulis segala kesakitan pd kertas pastu masuk dlm 
botol pastu baling jauh2 dalam laut...
sya rindukan seseorang...teramat sgt.. :-(
andai saja dia tahu... :-(
hey, i miss u so much..i'm here without you..i can't...
I’m here without you baby but you’re still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time
I’m here without you baby but you’re still with me in my dreams
And tonight it’s only you and me
:-( :-( :-( :-(


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment